De voordelen van een Freelance Kok
• U betaald nooit teveel, alleen de uren dat ik aanwezig ben
• Administratieve rompslomp, no-way, alleen een uren / kilometer factuur
• geen sprake van eindeloze administratieve handelingen voor de bedrijfsvereniging en de belastingdienst
  • Geen vakantiegeld, ziekte-, pensioen- en administratiekosten
  • Geldverslindende contracten of risico’s, nee, de freelance kok werkt per uur

Ik ben zeer flexibel inzetbaar, of het nou alleen in een kleine ala carte keuken is omdat er iemand ziek is of een duty chef bij een diner van 600 personen
  Er wordt gefactureerd op uurbasis waarbij een minimum van om en nabij de 6 uur aangehouden kan worden per dag per week, waarbij de week begint op maandag en eindigt op zondag. wij gaan er gezien onze ervaring vanuit dat een werkdag veelal op 8 uur uit zal komen
  Voorbeeld:
Heeft u plannen om een kok in te huren voor uitsluitend de doorgifte uren, zo’n 4 uur, dan zal het tarief daaraan aangepast worden teneinde op een “normale” dagvergoeding uit te komen.
Of als er meerdere dagen in een week gewerkt wordt moet het gemiddelde op 6 uur per dag uitkomen.